Huollot

Takuuhuolto

Takuuhuolto-kutsussa varaa lähellesi myös laitteen ostotosite ja muuta takuun vaatimat tositteet, mikäli olet hankkinut laitteen muualta kuin Avekalta. Huomioithan, että takuuhuolto edellyttää aina valmistajan hyväksynnän ja vastaamme takuuhuollossa valmistajan vaatimuksiin palvelun kattavuudesta ja vasteajasta. Voit tilata kauttamme huollot Epson tulostimellesi mallista riippumatta. Olemme Suomen johtava Epson myyjä ja tästä syystä huollon saapuminen paikalle on nopeaa.

Perushuolto

Huoltokutsu ei vaadi erillistä huoltosopimusta. Huoltokutsuun vastaamme pääsääntöisesti yhdessä arkipäivässä ja saavumme yleensä viimeistään seuraavana päivänä huoltamaan vikaantuneen laitteen. Korjaamollemme tuodut laitteet huolletaan seuraavan arkipäivän aikana. Pikalisän avulla vastaamme huoltokutsuusi varmasti jo samana päivänä.

Mekaanisina laitteina tulostimet tarvitsevat säännöllistä huoltoa, jotta niiden toimintavarmuus pysyisi hyvänä. Huoltamalla tulostimet säännöllisesti niiden käyttöikä pitenee ja kokonaistulostuskustannukset pysyvät kurissa. Käytämme kaikissa huoltopalveluissamme valmistajien alkuperäisiä varaosia niiden paremman toimintavarmuuden ja yhteensopivuuden vuoksi.

Kiinnostuitko palvelusta?

Ota yhteyttä