SURECOLOR SC-T3100M-MFP – WIRELESS PRINTER (WITHOUT STAND) 220V

1 841.40 (ei sis. ALV)

Monipuolinen tekninen tulostin

Maximises performance in busy graphics, CAD and GIS production environments

Vertaa

Kuvaus

Helppokäyttöisessä SC-T3100M suurkuvatulostimessa on tulostus-, kopiointi- ja skannaustoiminnot, ja sen ylläpito sekä musteen ja tulostusmateriaalien vaihto on yksinkertaista. Hillityn, huomiota herättämättömän muotoilun ja pienen kokonsa ansiosta laite on helppo kuljettaa ja sijoittaa useimpiin työtiloihin.

Monitoiminen

Tämän 24 tuuman suurkuvatulostimen suunnittelussa on panostettu tulostusjäljen tarkkuuteen. Tulosta ja skannaa teknisiä ja arkkitehtonisia piirustuksia, mainosjulisteita ja yleisiä asiakirjoja helposti ja tarkasti. SC-T3100M -laitteessa on integroitu 600 dpi:n CIS-skanneri, joka tallentaa asiakirjat (aina 2,7 metriin asti) tarkasti haluttuihin tiedostomuotoihin ja lähettää ne suojatusti valittuihin kohteisiin sekä skaalaa alkuperäiset kopiot.

Suojattu skannaus

SC-T3100M tukee tiedostojen salausta: käyttäjät voivat skannata tiedostoon, suojattuun sähköpostiin tai suojattuun palvelimeen.

Edullinen

Epson tarjoaa kaksi mustekasettikokoa, jotka on suunniteltu asiakkaiden tarpeiden mukaan: toinen pienien määrien satunnaiseen tulostukseen ja toinen suurempien määrien tuotantoon. SC-T3100M käyttää pigmenttipohjaisia musteita, jotka parantavat värien tasalaatuisuutta, vedenkestävyyttä sekä arkistointiominaisuuksia.

Luotettava

Laite hyödyntää on ainutlaatuista virhetulostuksia estävää suuttimentarkistustekniikkaa (NVT) sekä pölynestotekniikkaa. Olitpa sitten säännöllinen tai satunnainen käyttäjä, jokainen tuloste, skannaus ja kopio on luotettavan tarkka – kerta toisensa jälkeen.