Yritys

Keitä me olemme?

tulostimet

Tulostimia vuodesta 2003

Aveka Oy on vuonna 2003 perustettu yritys, joka maahantuo ja myy erilaisia tulostamiseen liittyviä materiaaleja ja laitteita koti- ja ammattikäyttöön maan kattavasti. Toimimme asiakkaiden kumppaneina tarjoten ammattitaitoista asiakaspalvelua ja toimivaa tukea kaikissa suurkuvatulostukseen liittyvissä asioissa.

Miksi valita meidät?

Laadukkuus lähtökohtana

Pyrimme kaikessa toiminnassamme parhaaseen laatutasoon. Laadukkuuden lähtökohtana on harkitusti valittu, laaja tuotevalikoima ja kokonaisvaltaiset ratkaisut.

Panostamme erityisesti hyvään asiakaspalveluun ja sujuvaan materiaalilogistiikkaan. Myös ripeä huolto- ja varaosapalvelu antavat asiakkaillemme tuotanto-varmuutta.

Tulostusalan edelläkävijä

Seuraamme aktiivisesti alan markkinoita. Säännöllisesti uudistuvan tuotevalikoimamme merkit, tuotteet ja tarvikkeet edustavat tulostusalan uusinta teknologiaa.

Pitkä alan kokemus antaa perspektiiviä valintoihimme ja auttaa ennakoimaan kehityssuuntia.

Vahvuutemme!

Asiantuntijat palveluksessa

Meille tyytyväinen asiakas tai pikemminkin kumppani on prioriteetti numero yksi! Vahvuutemme ovat:

  • Monipuoliset ratkaisut saman katon alta
  • Parhaat asiantuntijat käytössänne
  • Laadukkaat tuotemerkit
  • Pitkä kokemus
tulostimet

Meidän tiimi

Hyödyt

Laadukkaat tuotteet

Edustamme vain niitä merkkejä, tuotteita ja tarvikkeita, joiden laatu ja toimivuus vastaavat kriteereitämme, jotka ovat läpäisseet tiukan laatukontrollimme.

Innovatiivisuus

Olemme jatkuvasti yhteydessä päämiehiin tuotekehittelyn ja laaduntarkkailun saralla ja haemme aktiivisesti uusia innovatiivisia tuotteita valikoimaamme.

Kilpailukykyisyys

Pyrimme aina löytämään kilpailukykyisen kokonaisratkaisun edesauttaen tuotantokapasiteetin tehostamista ja liiketoiminnan kasvua.

Luotettavuus

Olemme rehellinen ja kokenut toimija, joka haluaa aina tarjota parhaan mahdollisen ratkaisun - me pidämme mitä lupaamme.